Unwind.fi-sivuston rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tämä on Unwind.fi-sivuston henkilötietolain ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa, miten henkilökohtaisia ​​tietojasi kerätään, käytetään ja jaetaan, kun vierailet tai teet ostoksia Unwind.fi-sivustolla (”sivusto”).

(Viimeksi päivitetty 14.4.2020)

Rekisterinpitäjä

Unwind.fi, c/o Local Guy
Y-tunnus: 2635644-3

Tietosuojasta ja henkilötietojen käsittelystä voit kysyä lisää sähköpostilla: moikka@unwind.fi

Rekisterin nimi

Unwind.fi-sivuston asiakkaat, lukupiirin jäsenet ja palveluista kiinnostuneet

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)

Unwind.fi-sivuston asiakkaat, lukupiirin jäsenet ja palveluista kiinnostuneet -rekisteriin tallennettuja tietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen (kuten esimerkiksi tuotteiden lähetykseen, tilausten täyttämiseen, yhteydenpitoon ja jälkimarkkinointiin), tuotteiden ja palveluiden markkinointitarkoituksiin sekä muihin verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin.

Lisäksi kerättyjä tietoja hyödynnetään muun muassa seuraaviin tarkoituksiin:

– Tilauksesi keräämiseen, valmistamiseen ja toimittamiseen
– Kommunikointiin kanssasi
– Käyttökokemuksesi ja asiakaspalvelun sujuvoittamiseksi (esimerkiksi ostoskorin, asiakas- ja tilaustietojen tallentamiseen)
– Tilaukseesi liittyvien sähköpostien lähettämiseen
– Unwind.fi-sivuston tuotteiden ja palveluiden markkinoimiseen
– Kirjanpitolain mukaisten tositteiden ja liiketapahtumia koskevien tietojen (esim. viestinvaihtojen ja tilaustietojen) tallentamiseen
– Mahdollisten riskien tai petosten tarkastamiseen

Sivustolla hyödynnetään myös evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi sekä mielenkiintoon pohjautuvien mainosyleisöjen luomiseen. (kts. lisää kohdasta 11. evästeet). Emme tallenna asiakkaan yhteystietoja suoramarkkinointitarkoituksiin sähköpostilla tai postitse ilman asiakkaan omaa suostumusta.

Käytämme keräämiämme laitetietoja auttamaan meitä etsimään mahdollisia riskejä ja petoksia (erityisesti IP-osoitteesi) ja yleisemmin parantamaan ja optimoimaan sivustoamme (esimerkiksi luomalla analyyttisiä tietoja siitä, kuinka asiakkaamme selaavat ja ovat vuorovaikutuksessa sivuston kanssa ja arvioimme markkinointi- ja mainoskampanjoidemme menestystä).

Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin kerätään asiakkaan yhteystietoja, yhteydenottojen sisältöä ja tietoja tilatuista tuotteista. Kerätyt tiedot voivat olla esimerkiksi: nimi, toimitus- ja laskutusosoite, puhelinnumero, IP-osoite, sähköpostiosoite, yrityksen nimi, tilatut tuotteet, käytetyt alennuskoodit, tilattujen tuotteiden hinnat, yhteydenottojen sisältö, reklamaatioiden ratkaisut ja evästetiedot (kts. lisää kohdasta 11. evästeet).

Kun vierailet sivustolla, verkkokauppa-alusta ja/tai verkkosivusto keräävät automaattisesti tiettyjä tietoja laitteestasi, mukaan lukien tiedot selaimestasi, IP-osoitteesta, aikavyöhykkeestä ja joihinkin laitteeseesi asennetuista evästeistä. Lisäksi kun selaat sivustoa, sivusto ja/tai verkkokauppa-alusta kerää tietoja yksittäisistä verkkosivuista tai tuotteista, joita katsot, mitkä verkkosivustot tai hakutermit viittasivat sinut sivustoon, sekä tietoja siitä, kuinka olet vuorovaikutuksessa sivuston kanssa. Me kutsumme näitä automaattisesti kerättyjä tietoja nimellä “Device Information”.

Keräämme laitetietoja käyttämällä seuraavia tekniikoita:

– ”Evästeet” ovat datatiedostoja, jotka on sijoitettu laitteellesi tai tietokoneellesi ja joissa on usein anonyymi yksilöivä tunniste. (Katso lisää kohdasta 11. evästeet)
–  ”Lokitiedostot” seuraavat sivustossa tapahtuvia toimia ja kerää tietoja, mukaan lukien IP-osoitteesi, selaintyyppi, Internet-palveluntarjoaja, viittaus- / poistumissivut ja päivämäärä- / aikaleimat.
– ”Web-majakat”, “tunnisteet” ja “pikselit” ovat elektronisia tiedostoja, joita käytetään tallentamaan tietoja sivuston selaamisesta.

Lisäksi kun teet ostoksen tai yrität tehdä ostoksia sivuston kautta, verkkokauppa-alusta kerää sinulta tiettyjä tietoja, mukaan lukien nimesi, laskutusosoitteesi, toimitusosoite, maksutiedot (mukaan lukien maksukortin korttinumerot), sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Me kutsumme näitä tietoja nimellä “Tilaustiedot”.

Tallennamme myös sivuston käyttäjien ja palveluista kiinnostuneiden yhteydenotot (esim. sähköpostilla, sivuston kautta tai yhteisöpalvelimien kautta tulleet).

Kun puhumme ”Henkilökohtaisista tiedoista” tässä tietosuojakäytännössä, puhumme sekä laite- että tilaustiedoista.

Säännönmukaiset tietolähteet 

Rekisterinpitäjä rekisteröi Unwind.fi-sivuston käyttäjästä tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa verkkosivustoa käyttäessään, ottaessaan yhteyttä sivuston asiakaspalveluun ja/tai tehdessään tilauksia.

Markkinointi- ja asiakasrekisteriin liittyminen tapahtuu tuotteiden ostamisen lisäksi myös tilaamalla maksutonta informaatiota (esim. alennuskoodin, uutiskirjeen, ladattavan e-tuotteen) tai erikseen liittymistä pyytämällä (esim. asiakas voi pyytää lisäystä markkinointilistalle (esim. Lukupiiriin liittyminen) tai antamalla yhteystietonsa esim. messutapahtumassa).

Sivustolla käytetään myös evästeitä. (Katso lisää kohdasta 11. Evästeet)

Lisäksi asiakas saattaa ilmoittaa itsestään tietoja sivuston ulkopuolella, esim. yhteydenotot yhteisöpalvelimissa (esim. Unwind.fi-sivuston Facebook-tili tai vastaava). Sivuston ulkopuolisissa palveluissa sovelletaan aina palveluntarjoajan ehtoja ja käytäntöjä. Unwind.fi ei vastaa omien sivustojensa ulkopuolisesta sisällöstä.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Unwind.fi on rekisterinpitäjä, joka luovuttaa tarvittaessa kerättyjä tietoja henkilötietojen käsittelijälle (esim. palveluntarjoajille), joka käsittelee henkilötietoja rekisterinpitäjän lukuun. Henkilötietojen käsittelijöitä voivat olla esimerkiksi maksupalveluntarjoaja, verkkokauppa-alustan tarjoaja, tuotteiden toimitus- tai varastointikumppani. Sivuston optimoimiseksi sekä kohdennetun mainonnan mahdollistamiseksi käytetty käyttäjädata on anonymisoitua.

Unwind.fi jakaa tietojasi vain liikekumppaneille, jotka ovat osa sivuston ja verkkokaupan toiminnan pyörittämistä (esim. verkkokauppa-alusta, toimituskumppanit, maksupalveluntarjoajat). Unwind.fi ei luovuta asiakkaidensa ja sivuston käyttäjänsä tietoja kolmansille osapuolille muuta kuin verkkokaupan liiketoiminnan kannalta välttämättömissä tilanteissa tai lain vaatimissa tilanteissa.

Kolmansille osapuolille luovutettavia tietoja voivat olla esimerkiksi:
– Asiakkaan yhteystiedot postipaketin toimitusta varten toimituskumppanille
– Maksutiedot tilausta käsitellessä maksupalveluntarjoajalle
– Tuotetiedot tuotteiden painattamiseen ja valmistamiseen
– Asiakastietojen tallettaminen verkkokauppa-alustalle
– Asiakkaan sähköposti sähköpostimarkkinointiohjelmiston tarjoajalle
– Asiakkaan yhteydenotot yhteisöpalvelimien kautta

Unwind.fi huolehtii sivustonsa tietoturvasta yhteistyökumppaneidensa kanssa. Tietosi säilytetään teknologiakumppaneiden toimesta turvassa, eikä niihin ole pääsyä ulkopuolisilla.

Osa palveluntarjoajista hyödyntää toiminnassaan EU:n ulkopuolella toimivia palvelimia Yhdysvalloissa tai Kanadassa. EU:n tietosuoja-asetuksen mukaan Kanadassa säilöttävillä tiedoilla ja toimijoilla on riittävä tietosuojataso ilman erillistä lupaa. Yhdysvalloissa säilöttävien tietojen palveluntarjoajien tulee olla liittyneitä Privacy Shield -järjestelmään, jotta näiden yritysten palvelimille saa siirtää henkilötietoja EU-alueelta. Kaikki Yhdysvalloissa toimivat Unwind.fi-sivuston kumppanit kuuluvat Privacy Shield -järjestelmään. https://www.privacyshield.gov/participant_search)  (lue lisää kohta 12. Ulkopuoliset palveluntarjoajat)

Käytämme myös Google Analyticsia auttaaksemme ymmärtämään, kuinka asiakkaamme käyttävät sivustoa – voit lukea lisää siitä, kuinka Google käyttää henkilökohtaisia tietojasi, täältä: https://www.google.com/intl/fi/policies/privacy/.  Voit myös poistaa Google Analyticsin käytöstä täällä: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Unwind.fi-sivuston ja verkkokaupan käyttäjärekisterin tiedot on tallennettu rekisterinpitäjän omaan tai palveluntarjoajien järjestelmään (esim. maksupalveluntarjoaja tai muut ulkopuoliset sivuston kumppanit soveltavat omia palveluntarjoajan ehtoja ja käytäntöjä).

Rekisterinpitäjän omat järjestelmät on suojattu asiattomalta pääsyltä ja vahingossa tai laittomasti tapahtuvalta tietojen hävittämiseltä, muuttamiselta, luovuttamiselta, siirtämiseltä tai muulta laittomalta käsittelemiseltä. Kaikki sivuston ja/tai palvelun käyttäjien tiedot säilytetään suojauksen takana (esim. käyttäjätunnusta ja salasanaa vaativassa järjestelmässä tietokoneella tai lukitussa tilassa), jonne ei ole pääsyä muuta kuin Unwind.fi-sivuston erikseen määritellyillä työntekijöillä. Kaikkea pääsyä henkilötietoon valvotaan hyvien käytäntöjen mukaisesti.

Palveluntarjoajakumppanit on valikoitu huolellisesti ja varmistettu, että kumppanit noudattavat hyviä tietosuojakäytäntöjä.

Rekisteröidyn kielto-oikeus

Emme koskaan lisää sivuston käyttäjän tietoja markkinointilistoillemme ilman sivuston käyttäjän suostumusta tai käyttäjän omaa pyyntöä lisätä tietojaan esim. sivuston suoramarkkinointilistalle.

Sivuston käyttäjällä on oikeus pyytää poistoa suoramarkkinointilistalta ja kieltää rekisterinpitäjää lähettämästä hänelle jatkossa suoramainontaa sähköpostitse, puhelimitse tai kirjeitse. Käyttäjällä on myös oikeus kieltää markkina- ja mielipidetutkimusten lähettäminen. Suoramarkkinointilistalta poistuminen tapahtuu markkinointisähköpostissa olevaa ”unsubscrbibe”-linkkiä painamalla tai ottamalla yhteyttä Unwind.fi-sivustoon sähköpostilla moikka@unwind.fi.

Sivuston käyttäjä voi myös säännellä hänelle näytettyjä mainoksia omissa yhteisöpalveluissaan ja hakukoneissa (esim. Facebook-syötteessään, Google-tilin seuranta-asetukset). Unwind.fi-sivuston mainosten näkyvyyttä voi rajoittaa yhteisöpalveluiden omien ehtojen ja käytäntöjen mukaan.

Kuten tietosuojakäytännössä on kuvattu, käytämme tietojasi kohdistettujen mainosten tai markkinointiviestinnän tarjoamiseen, joiden mielestämme saattavat kiinnostaa sinua. Lisätietoja kohdennetun mainonnan toiminnasta on Network Advertising Initiativen (“NAI”) koulutussivulla osoitteessa http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Voit poistaa kohdennetun mainonnan käytöstä alla olevien linkkien avulla:

– Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads

– Google: https://www.google.com/settings/ads/anonymous

– Bing: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

Lisäksi voit säädellä joidenkin näiden palveluiden käyttämää tietoa sinusta käymällä Digital Advertising Alliancen opt-out-portaalissa osoitteessa http://optout.aboutads.info/.

Sivuston käyttäjä voi tyhjentää sivuston käyttämät evästeet omalta tietokoneeltaan tyhjentämällä tietokoneen selaimen muistin. Sivuston käyttäjä voi halutessaan laittaa evästeet pois päältä selaimen asetuksista. Lue lisää selaimen käyttöohjeista.

Unwind.fi noudattaa Suomen kirjanpitolakia ja säilyttää liiketapahtumia koskevia tietoja ja liiketapahtumia koskevaa viestinvaihtoa vähintään Suomen kirjanpitolain vaatiman ajan. Emme siis poista sivuston käyttäjän tilaustietoja, jälkimarkkinointiin liittyviä tietoja (esim. reklamointien päätökset) tai yhteydenottoja sivuston käyttäjän pyynnöstä huolimatta.

Rekisteröidyn tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot sähköisesti toimitettuna. Tarkastuspyynnön voit osoittaa sähköpostilla osoitteeseen: moikka@unwind.fi. Tarkastusta pyytävän on tarvittaessa pystyttävä todistamaan henkilöllisyytensä sähköisesti. Emme luovuta tietoja henkilöille, joiden henkilöllisyyttä emme pysty varmentamaan ja/tai jonka henkilöllisyyttä emme pysty kohdentamaan rekisterissä oleviin tietoihin.

Tietojen muuttaminen

Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjään sähköpostilla osoitteeseen moikka@unwind.fi tiedon korjaamiseksi.

Evästeet

Sivustolla hyödynnetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi, mainonnan kohdentamiseksi sekä kävijätilastojen analysoimiseksi. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi. Evästeet eivät vahingoita tietokonettasi tai tiedostojasi. Evästeiden avulla kerätään sivuston kävijätilastoja ja analysoidaan niiden tietoja. Evästeet voi poistaa useimmilta selaimilta tai niiden käytön kieltää. Tämä tapahtuu kunkin selaimen omia asetuksia muuttamalla.

Sivusto käyttää istuntokohtaisia evästeitä, seurantaevästeitä sekä kirjautumiseen liittyviä evästeitä.

Unwind.fi-sivusto hyödyntää evästeitä esimerkiksi asiakastilisi muistamisessa, mainosyleisöjen rakentamisessa sekä kohdistetussa mainonnassa (ns. retargeting-mainonta). Evästeitä hyödynnetään myös sivuston ongelmien paikantamisessa ja sivuston toimivuuden optimoimisessa.

Tarkemmin, evästeitä hyödynnetään:

– tilauksesi muistamiseen ostoskorivaiheessa
– sisäänkirjautumisesi muistamiseen (jos sinulla on asiakastili)
– mielenkiinnon kohteidesi tallentamiseen mainosyleisöiksi
– datan keräämiseen sivuston toiminnasta, kuten latausnopeuksista, jne.

Saatamme myös hyödyntää luotettujen kolmansien osapuolien työkaluja datan keräämisessä

Voit halutessasi laittaa evästeet pois päältä selaimesi asetuksista. Lue lisää käyttämäsi selaimen käyttöohjeista. Jos kiellät evästeiden käytön, jotkut käyttöäsi helpottavat ominaisuudet eivät ehkä toimi oikein.

Sivustolle on myös asennettu Facebook-pikseli ja Google Analytics-seurantakoodi. Näiden avulla sivustolla kerätään anonymisoitua dataa uudelleenmarkkinointia, samankaltaiset yleisöt -palvelua sekä konversiomittaamista varten.

Googlen sijoittamiin evästeisiin sovelletaan Googlen ehtoja ja käytäntöjä. Voit tarkistaa, mitä tietoja Google tallentaa verkkokäyttäytymisestäsi Google-tilisi mainosasetuksista.

Facebook-pikseliin sovelletaan Facebookin ehtoja ja käytäntöjä. Voit muokata Unwind.fi-sivuston julkaisujen ja mainosten näkyvyyttä Facebook-syötteessäsi Facebookin käyttöehtojen mukaisesti.

Ulkopuoliset palveluntarjoajat

Unwind.fi-sivusto käyttää ulkopuolisten palveluntarjoajien palveluita parhaan asiakaskokemuksen takaamiseksi. Kolmannen osapuolen palveluntarjoajat soveltavat aina omia käyttöehtoja ja tietosuojakäytäntöjä.

Tällaisia palveluntarjoajia voivat olla esimerkiksi:

– Postipakettien toimituskumppani
– Tuotteiden varastointi- ja valmistuskumppani
– Verkkokauppa-alusta ja maksupalveluntarjoaja
– Suoramarkkinoinnin postituskumppani (esim. kirjeposti tai sähköpostimarkkinointi)
– Yhteisöpalvelut yhteydenottoihin ja mainostamiseen (esim. Facebook, Instagram, TikTok, jne.)

Unwind.fi huolehtii sivustonsa tietoturvasta yhteistyökumppaneidensa kanssa. Tietosi säilytetään kumppaneiden toimesta turvassa, eikä niihin ole pääsyä ulkopuolisilla. Kumppanit vastaavat itsenäisesti tuottamiensa palveluiden käytännöistä ja palveluiden ehtojen sisällöistä. Unwind.fi ei vastaa omien sivustojensa ulkopuolisesta sisällöstä.

Osa palveluntarjoajista hyödyntää toiminnassaan EU:n ulkopuolella toimivia palvelimia Yhdysvalloissa tai Kanadassa. EU:n tietosuoja-asetuksen mukaan Kanadassa säilöttävillä tiedoilla ja toimijoilla on riittävä tietosuojataso ilman erillistä lupaa. Yhdysvalloissa säilöttävien tietojen palveluntarjoajien tulee olla liittyneitä Privacy Shield -järjestelmään, jotta näiden yritysten palvelimille saa siirtää henkilötietoja EU-alueelta. Kaikki Yhdysvalloissa toimivat Unwind.fi-sivuston kumppanit kuuluvat Privacy Shield -järjestelmään. (https://www.privacyshield.gov/participant_search)

Muutokset

Unwind.fi pidättää oikeuden muutoksille. Sivusto saattaa päivittää ja muokata tämän tietosuojakäytännön sisältöä ilman erillistä ilmoitusta. Viimeisin päivitysajankohta näkyy tietosuojakäytännön alussa.

Alaikäiset sivuston käyttäjät 

Emme mainosta sivustoa ja sen palveluita alaikäisille. Alaikäiset voivat tilata sivustolta tuotteita Kilpailu- ja kuluttajaviraston ohjeistusten mukaisesti vain vanhempiensa suostumuksella. Lue lisää palvelumme käyttöehdoista täältä.

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää Unwind.fi-sivuston yksityisyydensuojasta, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme: moikka@unwind.fi.

Mainos 

Seuraa Unwindia somessa!

Unwindin maksuton lukupiiri – ennakkoilmoittaudu mukaan!

Läpinäkyvää sisällöntuotantoa

Tällä sivustolla kaikki kaupalliset yhteistyöt, saadut tuotteet ja affiliate-linkit on merkitty lukijalle läpinäkyvästi jo heti julkaisun alkuun. Mikäli julkaisussa ei ole merkintää yhteistyöstä, on kyseessä alustan itse maksama palvelu.